Agenda of the Mid-Term Review Meeting - ANDREA Project

"G. d'Annunzio" University Campus - Chieti - Italy

30 October 2015

- 9:00 9:10 Introduction by the Research Executive Agency Representative (10 minutes)
- 9:10 9:50 **Round of the table:** Short self-presentation of the ANDREA Project Beneficiaries (8 minutes each).

Each scientist-in-charge should briefly present their research team and describe their role within the network.

- 9:50 10:35 **Coordinator's Report** on the Network and the Mid-Term Review Report **(45 minutes)**. The presentation will cover each of the following aspects:
 - 1) Scientific The scientific, technological and socio-economic reasons for carrying out the research planned in ANDREA. The research objectives of the network. The progress of each scientific WP, and achievement of *interim* deliverables. Respect of scientific deadlines. Scientific highlights. Scientific problems encountered and solutions adopted.
 - **2) Transfer of Knowledge & Networking -** Implementation of secondments vs. the Gantt chart planning. New knowledge acquisition through recruitments. Network wide events and events open to external participants. Benefits for each institution.
 - **3) Management -** Implementation of recruitments vs. the Gantt chart planning. Financial aspects. Any proposed re-orientations of the network's activities. Dissemination activities. IPR issues.
 - 4) **Impact -** Lasting collaborations. Complementary skills acquisition. Career development.
- 10:35 10:55 **Discussion (20 minutes)**.
- 10:55 11:15 Coffee Break (20 minutes).
- 11:15 12:45 Selected Individual Reports (90 minutes, about 18 minutes each Fellow).

One Fellow per Beneficiary will present him/herself and his/her background. Each report, presented using Power Point or a poster, will describe the progress of the work done within the WPs of which the Fellow's home institution is responsible for. Each Fellow will report on his/her experiences in the ANDREA network, including the interaction with the other ANDREA fellows, and on his/her expectations on the possible impact of the action on their future career.

- 12:45 13:10 Demo with the prototype of dry electrode EEG system (15 minutes).
- 13:10 14:30 Lunch Break (80 minutes).
- 14:30 15:00 Meeting between the Fellows and the Research Executive Agency Representative (30 minutes)

During these individual meetings, the fellows can discuss with the Research Executive Agency Representative about their experiences within the IAPP network. The REA Representative can suggest with whom the meeting can occur. The ANDREA Fellows can also solicit a meeting with the REA Representative. Issues regarding Administration, Supervision and integration, Training, and Scientific progress and results can be discussed.

- 15:00 15:30 Coffee Break (30 minutes).
- 15:30 16:30 Feedback and open discussion (60 minutes)

This discussion will conclude the meeting by summarizing the output of the ANDREA Network so far and the planning for the continuation of the project, with suggestions by the REA Representative.

16:30 END of MTR Meeting